Ford Akkumulátor

Ford ezüst-kalcium akkumulátorok – Maximális teljesítmény hivatalos beszállítói minőségben

Az új Ford ezüst-kalcium akkumulátor mérföldkövet jelent az indítási teljesítmény és az élettartam terén. Az ezüsttartalom javítja a korrózióállóságot, és egyidejűleg csökkenti a belső ellenállást. Így a Ford ezüst-kalcium akkumulátor óriási energia-leadása a legnagyobb energiaigényeket is fedezi, és garantálja a megbízható erőt az indításhoz. Ezért a Ford már 1998 óta minden új gépkocsit ezüst-kalcium akkumulátorral szerel.
A Ford ezüst-kalcium akkumulátor a nagy hidegindító áramú indítóakkumulátor és a nagy kapacitású energiatároló tökéletes kombinációja. További döntő előny a Ford ezüst-kalcium akkumulátor rendkívüli ciklusállósága. Ez garantálja a fedélzeti hálózat megbízható áramellátását, még az átlagosnál több fogyasztó esetén is. Ezen kívül a Ford ezüst-kalcium akkumulátorai különösen sokáig tárolhatók, mivel azokat savval és árammal teljesen feltöltve szállítjuk.

  • Magas ciklusállóság, ideális sok elektromos fogyasztó esetén
  • A nagy teljesítmény-igényű járművekhez
  • A legmagasabb energia-leadás a korrózióálló ezüst-ötvözetnek köszönhetően
  • Csúcsminőség, versenyképes áron
  • Rendkívül ellenálló a hőmérsékleti hatásokkal szemben és a mélykisülés ellen
  • A gyártás időpontjától számított 18 hónapig tárolhatók

Fontos tudnivaló!
A Smart-Charge (intelligens) töltőrendszerrel rendelkező Ford gépkocsikba csak kálcium akkumulátorokat szabad beszerelni az 1998-as Focustól kezdve. Ennek a követelménynek az összes Ford és Motorcraft akkumulátor megfelel!

 

>>> Akkumulátorok - Felhasználói tájékoztató <<<

Rendezés:
Ranger 2012-
Raktáron
107.424 Ft
Ranger, Transit
Raktáron
50.792 Ft
Start-Stop járművekhez
Raktáron
48.440 Ft
Start-Stop járművekhez
Raktáron
63.524 Ft
Start-Stop járművekhez
Raktáron
98.135 Ft
Az Ön jogai
Segíthetünk?

Telefonos elérhetőség

Hétfő - Péntek:
8:30 - 17:30+36/30/219-40-29

Fontos

A BLUE BOX HUNGARY 2000 Bt. kizárólag kiskereskedelmet végez jövedéki termékek (pl.: motorolaj) esetében, azaz végfelhasználóknak értékesíti ezen termékeket! A kiállított számlák továbbértékesítés esetén a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmasak!

A termékek mellett látható Előreláthatólag Önnél dátum már az a dátum, amikor nagy valószínűséggel már Önnél lehet a termék, amennyiben házhoz szállítással kéri. Személyes átvétel esetén vonjon le 1 munkanapot ebből a dátumból.