Akkumulátor

Akkumulátorok - Felhasználói tájékoztató

A modern gépjármű-akkumulátorokkal szemben támasztott műszaki követelmények óriásiak. Az olyan tulajdonságok, mint a nagy indítási teljesítmény, tartósság, karbantartás-mentesség és kifolyás-védelem ma már magától értetődőnek számítanak. Ezzel egyidejűleg azonban az akkumulátorok új generációja az autótechnika legújabb fejlesztéseinek alkalmazását is lehetővé kell tegye, azaz az elektromos fogyasztók nagy száma miatt megnövekedett energiaigényt is számításba kell vennie. Az akkumulátor eközben tökéletesen integrálódik a modern gépkocsik energia-menedzsmentjébe.
A Ford elfogadta ezt a kihívást, és ebben a katalógusban mutatja be Önnek, a Ford ezüst-kalcium- és a Motorcraft kalcium-Plus akkumulátorokat. Ezek az akkumulátorok az innovatív technikának és a kompromisszumot nem ismerő minőségnek köszönhetően nagyobb teljesítményűek, hosszabb élettartamúak és biztonságosabbak, mint azt a nemzetközi szabványok előírják. Ezen túlmenően a szállítási program lényegesen szorosabb termékpalettát kínál, valamennyi gépjármű-márka lefedése mellett, valamint új, a versenyhez igazodó árképzést nyújt! A katalógusban kiegészítő információk is találhatók, melyek megkönnyítik a gépjármű-akkumulátorok ápolásával és karbantartásával kapcsolatos legfontosabb szempontok megértését.
Indítson, Ford és Motorcraft akkumulátorokkal!

Fontos tudnivaló!
A Smart-Charge (intelligens) töltőrendszerrel rendelkező Ford gépkocsikba csak kálcium akkumulátorokat szabad beszerelni az 1998-as Focustól kezdve. Ennek a követelménynek az összes Ford és Motorcraft akkumulátor megfelel!

 

>>> Akkumulátorok - Felhasználói tájékoztató <<<

Az Ön jogai
Segíthetünk?

Telefonos elérhetőség

Hétfő - Péntek:
8:30 - 17:30+36/30/219-40-29

Fontos

A BLUE BOX HUNGARY 2000 Bt. kizárólag kiskereskedelmet végez jövedéki termékek (pl.: motorolaj) esetében, azaz végfelhasználóknak értékesíti ezen termékeket! A kiállított számlák továbbértékesítés esetén a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmasak!

A termékek mellett látható Előreláthatólag Önnél dátum már az a dátum, amikor nagy valószínűséggel már Önnél lehet a termék, amennyiben házhoz szállítással kéri. Személyes átvétel esetén vonjon le 1 munkanapot ebből a dátumból.